Julkaistu

Hollolan ryhmästä terveisiä!

Marjatan ryhmä Hollolassa on alkanut tammikuun alussa 2013. Alkuun tämä toimi suljettuna ryhmänä – mutta sitten kun Lähellä ihmistä –ryhmätoiminta tuli tutuksi, niin ryhmän luonne muutettiin avoimeksi ryhmäksi.

Ryhmänohjauksen aloittamisen Marjatta kertoo kokeneensa niin, että ”oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan” – kuten edelleenkin. Perheniemen opisto on tullut Marjatalle tutuksi erilaisten kurssien ja koulutusten myötä, jossa ollaan lähellä ihmistä! Ryhmänohjaajien tukikohta ja elämässään haavoittuneiden joukkosidontapaikka – sillä kukapa meistä ei olisi jollakin tavalla haavoittunut ja tarvitsee ”balsamia” haavoihin.

Hän tunnistaa myös olevansa synnynnäinen ryhmänohjaaja, jota voikin arvostaa ja pitää erityisenä lahjana. Upeaa että tämä lahja on Marjatalla myös käytössä!

Viime aikoina on käsitelty kertauskierroksena ”Elämällä on tarkoitus –teemaa. Välillä aihepiirissä on ollut myös ”Värikkäät tunteet” jolloin liikutaan tunneasioiden ympärillä ja näitä osa-alueita sitten eri näkökulmista tutkaillen tehdään oivalluksia! Aiheita ja keskusteltavaa kyllä riittää.

Sinulle, joka ajattelet lähtisitkö ryhmänohjaajaksi, Marjatta sanoo: ”Ole rohkea, Elämä on! Sosiaalisten suhteiden vahvistaminen rikastuttaa elämää.”

Marjatan motto on: ”Yhdessä kuunnellen-kulkien, elämää jakaen”

Lämmin kiitos Marjatalle ryhmänohjaamisesta <3

Oksina puun kasvamme näin, kasvomme nostamme valoa päin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *