Julkaistu

Ilonhetkiä arkeen – levon lähteeltä naistenpäiviltä :)

Perheniemen ensimmäiset naistenpäivät kokosivat talon ja kartanon täydeltä eri-ikäisiä, ihanaisia naisia viettämään yhdessä viikonloppua – virkistymään ”Levon lähteellä”. Hyvää huolenpitoa ja iloa arjen keskelle sai kiertelemällä 12 erilaisella keidaskattauksella. Lähellä ihmistä – lähellä Jumalaa, koskettavia kohtaamisia, uusia tuttavuuksia ja paljon muuta mieltä virkistävää koimme Sanan, musiikin ja hyvän ruoan sekä toistemme seuran äärellä.

Minä uskallan olla se ihminen, joka olen:
keskeneräinen, mutta kuitenkin onnellinen,
oudon edessä epävarma ja kuitenkin tiedonhaluinen,
joskus ratkaisujen edessä pelokas,
hämmentynyt ajatusten paljouden keskellä,
ja kuitenkin myös pienistä yksityiskohdista haltioitunut.
Vielä paljon muutakin minä olen,
jotain, mitä ei aina osaa kuvailla.
Minä uskallan katsoa itseäni,
rakastaa itseäni sellaisena kuin olen.
Ja antaa myös muiden nähdä minut tällaisena,
rakastetaan minua sitten tai ei. –Ulrich Schaffer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *