Julkaistu

Kuvaviestejä Perheniemestä 25

Yksi mieleen painuneimmista hetkistä näkyy tämän kuvaviestin kuvassa, jossa Välimäen Petri opettaa Jumalan armosta ja rakkaudesta💖 Rakkauden kulkusuunnasta. Tänäänkin tuo rakkauden kulkusuunta on todellinen kun vain sitä otamme vastaan. Kaikissa olosuhteissamme ja missä ikinä olemmekaan, omista tunteistamme riippumatta. ”Me rakastamme, sillä Hän on ensin rakastanut meitä” (1.Joh.4:19). Tätäkin opetusta moni on saattanut kaivata, mutta Perheniemessä on nyt ollut hiljaiseloa kuten muuallakin Suomessa näiden pandemiarajoitusten takia. Etäopiskelun keinoin meneillään olevia pitkiä koulutuksia on kuitenkin voitu järjestää.

Perheniemeä voisin oman kokemukseni perusteella kuvata paikaksi, jossa saadaan olla kuin ”joutsenen poikaset emon siipien suojassa”💖 Tämä ”siipien suojassa” kuvaa sitä, että saadaan olla turvallisesti luottaen siihen että meitä kannetaan. Ja joutsenen poikasten läheisyys kuvaa sitä yhteyttä jota saamme kokea saapuessamme yhteyteen Perheniemessä. Kuvan jakeessa onkin sanat: ”Sinun siipiesi suojaan rientävät ihmislapset”.

Toivotan Sinulle tähän päivään ja tulevaan viikonloppuun siunausta ja turvallista Taivaallisen Isän ”siipien suojassa” oloa 🙏

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *