Julkaistu

Lehtiartikkeli Nilsiästä

Lähellä ihmistä -vertaistukiryhmänohjaajia Leenaa ja Jukkaa haastateltiin Nilsiässä ja Rautavaaralla ilmestyvään ”Pitäjäläinen” -lehteen. Artikkelissaan he kertovat vertaistuen merkityksestä sekä siitä kuinka tärkeää on päästä puhumaan ahdistavista asioista eikä kätkeä niitä sisimpäänsä. Vertaistuki todella kannattelee elämässä silloin kun on niitä matalapaineen kohtia tai karikoita joista ei omin neuvoin jaksa mennä eteenpäin.

Ohjaajat ovat itsekin vertaisia kohdatessaan ja kuunnellessaan toisia. Kuuntelu onkin merkittävä ”työkalu”. Leena ja Jukka kertovat että ryhmässä ei neuvota, vaan kuuntelulle on ensisijaisesti tilaa. Oivallukset oman elämän eteenpäin menemisessä puhkeavatkin omien ja toisten tarinoiden sekä kokemusten kuulemisesta ja yhteisistä keskusteluista.

JOKAINEN ON AINUTLAATUINEN OMANA PERSOONANA – YKSITTÄINEN VAAHTERANLEHTI NÄYTTÄÄ TÄLTÄ, MUTTA PUUN LEHDET YHDESSÄ LUOVAT VÄRIKYLLÄISYYTTÄ!

Nilsiässä on sunnuntaina 6.10.2019 tilaisuus jossa Petri Välimäki kertoo alla olevan mainoksen teemasta – jota myös Lähellä ihmistä -ryhmissä usein käsitellään. Katso mainos alta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *