Julkaistu

Oikein vai väärin kiltti..?

Viime viikonloppuna Perheniemessä olivat koolla kriisiterapian- ja sielunhoidon opiskelijat, sekä myös evankelistaopiskelijat joille toimin ”kurssiemona”. Heidän kanssaan yhdessä matkaa tehdään 12 viikonlopun ajan.

Tällä kertaa käsittelimme mm. oikeaa ja väärää kiltteyttä; olenko kiltteydestä kipeä?, vai osaanko olla oikealla tavalla kiltti ja tietoinen rajoistani? Olenko ”imuri” vai ”laturi”? Anna-Liisa Valtavaara oli kouluttamassa – tuossa kuvassa näkyykin aiheeseen liittyvää kirjallisuutta.

Näitä teemoja voidaan pohdiskella myös Lähellä ihmistä -ryhmissä, koska keskusteluissa voikin avautua uutta ymmärrystä ja oivalluksia suhteessa itseensä ja lähimmäisiinsä. Kriisiterapian- ja sielunhoidonkoulutus tarjoaakin hyvää pohjaa & taustatietoa Lähellä ihmistä -ryhmänohjaajiksi aikoville sekä siinä tehtävässä jo toimiville.

Etusivun kuvassa evankelistakoulutuksen opiskelijat tervehtivät Sinua 🙂 Heillä on jo reilu vuosi takana koulutusta, ja valmistuvat joulukuussa kuten nyt mukana olleet kriisiterapian- ja sielunhoidon opiskelijatkin. Nämä evankelistalaiset ovat sydämellään lähimmäisiä palvelevia, ilosanoman eteenpäin saattajia; toteuttamassa sitä oman persoonallisuutensa, sanojensa ja myös musiikin keinoin. Ilo on olla heille ”emona” ja rinnallakulkijana; yhdessä ihmetellen, hämmästellen ja yllättyenkin miten elämä on itse kutakin kuljettanut ja johdattanut tänne Perheniemeen, avaten samalla uusia ovia & näkymiä – ehkä myös sulkien jotain mistä on ollutkin jo ajankohtaista ja tarpeellista luopua 🙂 Kuitenkin tulevaisuuden toivoa vahvistaen 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *