Julkaistu

Oli ilo kohdata 30.8.-1.9. Perheniemessä :)

Perjantaina oli ilo kohdata läheltä ja kauempaa saapuneita Lähellä ihmistä -ryhmänohjaajia sekä ryhmänohjauksesta kiinnostuneita 🙂 Jo ”aloituskeitolla” ruokasalista kuului yhteydellinen iloinen puheensorina, kun tutut ja tuntemattomat kohtasivat toisiaan.

Viikonlopun opetuksia ja yhteisöllisyyttä saimme vastaanottaa sekä kokea 144 -vuoden ikäisen upean kartanorakennuksen yläsalissa. Ikkunoista ja valtaisalta parvekkeelta avautuivat huikeat näkymät omenapuutarhan ja viljapeltojen yli Sääksjärvelle. Kaunis aurinkoinen ilma hellikin meitä lauantaina ja sunnuntaina, kun perjantainen luontoa raikastanut sade kaikkosi yön aikana pois.

Tähän viikonloppuun sisältyi myös ryhmänohjaukseen liittyviä vinkkejä, materiaalia sekä kysymyksiin vastaamista ja vuorovaikutteista keskustelua. Lauantaina oli myös aikaa virkistyä ulkoillen tai vaihtoehtoisesti kohdata sielunhoidollisessa yksilökeskustelussa jossa sai jättää myös asioitaan rukouksessa Isän käsiin ja huolenpitoon.

Petri Välimäki avasi mm. armon sanomaa, lähimmäisen kohtaamisen merkitystä sekä rakkaudellisesti jämäkkien rajojen asettamista oman hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Musiikki ja laulut siivittivät viikonloppuamme opetusten välissä, sekä myös yhteisessä lauantai-illan vietosamme. Blogin ”kansikuvassa” vilkutamme sinulle, tämän blogin lukijalle, tervehdyksen ja myös kutsun tulla tutustumaan Perheniemeen 🙂

Alla olevassa otoksessa olemme kartanon pienemmällä parvekkeella, useampi kuvaaja oli meitä tuolla alapuolella kuvaamassa 🙂 siksipä kaikki eivät ole samassa kuvassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *