Julkaistu

Syksy saapuu – ryhmät jatkuu…

Syksyn myötä on jo useita Lähellä ihmistä -ryhmiä käynnistynyt. Savonlinna, Siilinjärvi, Hollola, ja Kerava ovat jo startanneet tätä syyskautta alkuun, Nilsiässä aloitetaan tänään 10.9. ja Iisalmessa ensi viikon maanantaina. Lappeenranta odottaa vielä vuoroaan ja katsotaan mitä muita paikkakuntia saamme ”heräilemään” ennen muuttolintujen ylilentoa.

Täällä kauniissa Perheniemen peltomaisemassa muuttolinnut ovat todellakin upea näky! Toivon että sinäkin tämän blogikirjoituksen lukija voit nauttia kuulakkaista aurinkoisista syyspäivistä – ja jos sadepäivä sattuu tulemaan kohdalle, niin ajatella että silläkin on merkityksensä ja aurinko odottaa siellä pilvien takana.

Sunnuntaina 8.9. vierailin Nilsiän seurakunnassa, ensin messussa kuulemassa kuinka pastori Raili Pursiainen puhui saarnassaan Jeesuksesta parantajanamme. Tämän jälkeen srk-kodilla oli Lähellä ihmistä -tilaisuus jossa sain kertoa Nilsiässä alkavista Lähellä ihmistä -ryhmistä sekä siitä kuinka rikottukin saa ja voi kokea rakkautta; rikottunakin Rakastettu! Ja, minäkin keskeneräisenä tästä osallisena <3


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *